| Tanışalım , Kaynaşalım | |
|
+2Millé G. Stone Samara Kimbérly Stone 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Samara Kimbérly Stone 1.Sınıf Slytherin&Ölümyiyen&
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 32 Lakap : Slytherin Princess~~ <font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : ~~ <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 16 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan <font color=#80c0ff>Asam</font> : VeeLe tüğü <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 5700 Kayıt tarihi : 28/07/08
| |
| |
Millé G. Stone Okul Müdüresi
Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 30 Nerden : Londra ! Lakap : MeLL <font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : KaRaNLıK TaRaF =) <font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : ŞuaNLıK YoK =/ <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 25 (Çokmu FazLa) =) <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : SaFKaN =) <font color=#80c0ff>Asam</font> : DiKeNLi DeFnE =] <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 12700 <font color=#80c0ff>Ruh Haliniz</font> : Kayıt tarihi : 28/07/08
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Claire Elisa Black 1.Sınıf Slytherin&Sınıf Başkanı&Ölümyiyen&Admin&Rp Akademisi Prof.
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Lakap : Lysa/Clew <font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Karanlık Taraf <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 11 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan <font color=#80c0ff>Asam</font> : 8 ½ ,esneklik:yumuşak,
Dişbudak ,Anka Kuşu teleği <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 11000 <font color=#80c0ff>Ruh Haliniz</font> : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım Çarş. Tem. 30, 2008 7:38 am | |
| | |
|
| |
MeLodY Y. Black Muggle Bilimleri Profesörü&Rp Akademisi Profesörü
Mesaj Sayısı : 15 <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 1200 Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım Perş. Tem. 31, 2008 3:24 am | |
| | |
|
| |
Claire Elisa Black 1.Sınıf Slytherin&Sınıf Başkanı&Ölümyiyen&Admin&Rp Akademisi Prof.
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Lakap : Lysa/Clew <font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Karanlık Taraf <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 11 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan <font color=#80c0ff>Asam</font> : 8 ½ ,esneklik:yumuşak,
Dişbudak ,Anka Kuşu teleği <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 11000 <font color=#80c0ff>Ruh Haliniz</font> : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım Perş. Tem. 31, 2008 4:23 am | |
| ooo duman varsa seninle iyi anlaşıcaz demektir:D | |
|
| |
Samara Kimbérly Stone 1.Sınıf Slytherin&Ölümyiyen&
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 32 Lakap : Slytherin Princess~~ <font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : ~~ <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 16 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan <font color=#80c0ff>Asam</font> : VeeLe tüğü <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 5700 Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım Perş. Tem. 31, 2008 6:36 am | |
| Ben çok seferim Esqicisqi mi xDD Hoşgeldünn aramısa mı diim ne diim xP | |
|
| |
Amy A. Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 33 <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 22 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : SAFKAN <font color=#80c0ff>Asam</font> : CEVİZ VE EJDERHA YÜREĞİ TELİ <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 1200 Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım Perş. Tem. 31, 2008 4:07 pm | |
| bende tanıtıyım kendimi adım sena 16 yaşındayım ama 17 diyelim artık her türlü rock şarkısı dinlerim başlıcalarım hayko, şebo, duman ,almora ,evanescence dir futbolu çok severim hem oynamayı hem izlemeyi ayrıca koyu bir FENERBAHÇELİyim ve takımıma laf atan olursa kendimi pek tutamam hıım başkaa lise 3 e geçtim .... böyle işte | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım Cuma Ağus. 01, 2008 12:02 am | |
| Sena seninlede iyi anlaşıcaz kuzu:) Duman vazgeçilmezlerim arasında zaten kim dinliyosa bendendir:D Bende fenerliyim:DAma bazı lordlar beni rezil etti açmıyım o konuyu:D Tom laf falan atarsa fenere banada haber ver birlikte tutamıyalım kendimizi:D | |
|
| |
Hermione Jane Weasley 1.Sınıf Gryffindor
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Nerden : İNGİLTERE Lakap : emi <font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Z.A.Y <font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : Henüz yok ama arıyorum <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 11 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan <font color=#80c0ff>Asam</font> : --YOK--- <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 200 Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım Çarş. Ağus. 27, 2008 1:24 pm | |
| bende ayça 13 yaşındayım ankarada oturuyorum ee liseye geçtim rock dinlerim işte hayko başta olmak üzere şebo,fridun düzağaç,şebo,emre a,duman fln işte siteye üye olalı baya oldu ama daha önce pek online değildim şimdiden sonra olcam inş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım Çarş. Ağus. 27, 2008 1:41 pm | |
| Siteye gösterdiğin ilgiden dolayı çok teşekkürler Ayçacım(: O zaman sanayeniden hoşgeldin diyorum(:Ayrıca tanıştığımada memnun oldum bende Seda(: Benim dinlediğim şarkıcıları ve tarzı benimsiyorsun sende seninlede iyi anlaşıcaz(: 4/Ever Hard Rock//Rock(: | |
|
| |
Hermione Jane Weasley 1.Sınıf Gryffindor
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Nerden : İNGİLTERE Lakap : emi <font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Z.A.Y <font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : Henüz yok ama arıyorum <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 11 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan <font color=#80c0ff>Asam</font> : --YOK--- <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 200 Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım Perş. Ağus. 28, 2008 5:01 am | |
| sağol yeniden hoşbuldum | |
|
| |
MeLodY Y. Black Muggle Bilimleri Profesörü&Rp Akademisi Profesörü
Mesaj Sayısı : 15 <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 1200 Kayıt tarihi : 29/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: Tanışalım , Kaynaşalım C.tesi Ekim 04, 2008 8:54 am | |
| Oh oh Allah muhabbetinizi arttırsın. xD Arkadaşlar genellikle herkes bu bölüme uğradığı için buraya yazmayı uygun buldum.Yaz tatilinde açtık biz bu siteyi ve haliyle Ece'de bende çok fazla bir üye sayısı beklemedik.Elimizden geldiğince Dost Siteler edindik,yeni yeni üyeler kazandırdık siteye.Tabi sizinde yardımcı olduğunuzu biliyorum ve bunun için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Emeği geçen herkese... Övünmek gibi olsun istemiyorum ama gerek temasıyla,gerek üye olan arkadaşlarımızın iyiliğiyle ve canayakınlığıyla,gerek de sitede yapılan teknik çalışmalar ve başlıklarla mükemmel bir site olduğunu düşünüyorum.Hergün siteye girip eksik birşey vatmı diye bakıyorum ama online sayısından başka eksik göremiyorum ki bu eksiğinde en kısa sürede ssizler ve bizler tarafından kapatılacağına eminim... Demek istediğim yakın bulduğunuz Role Play Game ile ilgilenen veya öğrenmek isteyen bu oyunu gerçekten seven tanıdıklarınıza,arkadaşlarınıza sitemizi önerip üye sayısını zenginleştirmek.Bu sitede başta ben olmak üzere Role Play Game'e sıfırdan başlayan bir arkadaşımıza bu oyunu öğretmeye gönüllü birçok arkadaşın var olduğunu biliyorum.Son olarak söylemek istediğim hiçbir emek karşılıksız kalmaz arkadaşlar.Dürüst insanlar yapılan iyilyikleride,yapanları da görür ve bunu kulak ardı yapıp geçmez.Ben kendimin ve canım Ece'min ve tabiki sizlerin gerçekten dürüst olduğuna inanıyorum.Eğer sitemize ufak katkılarda bulunursanız bu yardımseverliğinizin karşılığını alırsınız.Yapmazsanız da canınız sağolsun biz sizi dışlayacak değiliz... Bu yazıyı duyurular bölümüne de ekliyeceğim.Sıkılmadan okuduğunuz ve bize ve sitemize yardımcı olup katkıda bulunduğunuz için ben kendim adına da Ece adına da çok teşekkür ederim... İyi Rp'ler... | |
|
| |
| Tanışalım , Kaynaşalım | |
|