Claire Elisa Black 1.Sınıf Slytherin&Sınıf Başkanı&Ölümyiyen&Admin&Rp Akademisi Prof.
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Lakap : Lysa/Clew <font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Karanlık Taraf <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 11 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan <font color=#80c0ff>Asam</font> : 8 ½ ,esneklik:yumuşak,
Dişbudak ,Anka Kuşu teleği <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 11000 <font color=#80c0ff>Ruh Haliniz</font> : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: İstasyona Giriş Ptsi Tem. 28, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
Micheal Potter 1.Sınıf Gryffindor
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 28 Nerden : Her Yerden XD Lakap : Micheal Potter <font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Savaşı ne başlatan olurum ne de bitiren. <font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : Cık!Yok bea (Ama en yakın zamanda bulucam) <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 23 XD <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Tam bir safkan ım <font color=#80c0ff>Asam</font> : Dikenli defne ve Anka teleği 28 cm <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 200 Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: İstasyona Giriş Paz Ocak 18, 2009 1:14 pm | |
| Micheal bugün "Hogwarts"a gidiyordu.İstasyon'da giderken birine çarptı Çocuk kızgın ve öfkeli bir sesle Hey dostum!Önüne bak biraz Micheal sakin ve canayakın bir tavırla Çok pardon Birden çocuğun annesi bağırdı Hey!Tom oğlum Hogwarts'a giden son treni kaçıracaksın. Micheal şaşkın şaşkın bakarak "Sende mi?" dedi Tom bir an duraksadı ve kekeledi Vay canına dostum.Böyle bir olayı ilk defa yaşıyorum. Tom ve Micheal beraber Tom'un annesinin yanına gittiler Tom'un annesi Tom'un kulağına fıslıdayarak "Yavrum,bu çocuk kim?"dedi Tom annesinin kulağına Anne "O" Micheal.O da "Hogwarts"a gidiyor Tom'un annesi Micheal'a dönerek Demek sende "Hogwarts"a gidiyorsun Micheal,Tom'un kulağına Annenin ismi neydi? Diye fısıldadı Tom Amy.Dedi Micheal Amy'e dönerek Evet efendim dedi Amy hanımefendi Haydi beyler o zaman trene.İlk günden okulu kaçırmak istemesiniz heralde.Dedi Tom ve Micheal trene bindiler ve Amy'e el sallayarak uzaklaştılar. | |
|