*×Sihir Akademisi×*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

*×Sihir Akademisi×*

~Büyü Akademisine Hoşgeldiniz!Okul Kayıtlarımız Başlamıştır...~Okul Kapalı ~ Mevsim:Kış ~ Ekim/2014 ~ Hava:Karlı

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

*~~Üyelerimizin Bilgisine(Lütfen Bakınız!!)~~*

YazarMesaj
Claire Elisa Black
1.Sınıf Slytherin&Sınıf Başkanı&Ölümyiyen&Admin&Rp Akademisi Prof.
1.Sınıf Slytherin&Sınıf Başkanı&Ölümyiyen&Admin&Rp Akademisi Prof.
Claire Elisa Black

Lakap : Lysa/Clew
<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Karanlık Taraf
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 11
<font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan
<font color=#80c0ff>Asam</font> : 8 ½ ,esneklik:yumuşak,
Dişbudak ,Anka Kuşu teleği
<font color=#80c0ff>Galleon</font> : 11000
<font color=#80c0ff>Ruh Haliniz</font> : *~~Üyelerimizin Bilgisine(Lütfen Bakınız!!)~~* Gevsek10

*~~Üyelerimizin Bilgisine(Lütfen Bakınız!!)~~* Empty
MesajKonu: *~~Üyelerimizin Bilgisine(Lütfen Bakınız!!)~~*   *~~Üyelerimizin Bilgisine(Lütfen Bakınız!!)~~* Icon_minitimeC.tesi Ekim 04, 2008 8:55 am

Arkadaşlar sıkılmadan okursanız birkaç birşey söylemek ve sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum.Yaz tatilinde açtık biz bu siteyi ve haliyle Ece'de bende çok fazla bir üye sayısı beklemedik.Elimizden geldiğince Dost Siteler edindik,yeni yeni üyeler kazandırdık siteye.Tabi sizinde yardımcı olduğunuzu biliyorum ve bunun için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Emeği geçen herkese...

Övünmek gibi olsun istemiyorum ama gerek temasıyla,gerek üye olan arkadaşlarımızın iyiliğiyle ve canayakınlığıyla,gerek de sitede yapılan teknik çalışmalar ve başlıklarla mükemmel bir site olduğunu düşünüyorum.Hergün siteye girip eksik birşey varmı diye bakıyorum ama online sayısından başka eksik göremiyorum ki bu eksiğinde en kısa sürede ssizler ve bizler tarafından kapatılacağına eminim...

Demek istediğim yakın bulduğunuz Role Play Game ile ilgilenen veya öğrenmek isteyen bu oyunu gerçekten seven tanıdıklarınıza,arkadaşlarınıza sitemizi önerip üye sayısını zenginleştirmek.Bu sitede başta ben olmak üzere Role Play Game'e sıfırdan başlayan bir arkadaşımıza bu oyunu öğretmeye gönüllü birçok arkadaşın var olduğunu biliyorum.Son olarak söylemek istediğim hiçbir emek karşılıksız kalmaz arkadaşlar.Dürüst insanlar yapılan iyilyikleride,yapanları da görür ve bunu kulak ardı yapıp geçmez.Ben kendimin ve canım Ece'min ve tabiki sizlerin gerçekten dürüst olduğuna inanıyorum.Eğer sitemize ufak katkılarda bulunursanız bu yardımseverliğinizin karşılığını alırsınız.Yapmazsanız da canınız sağolsun biz sizi dışlayacak değiliz...

Bu yazıyı duyurular bölümüne de ekliyeceğim.Sıkılmadan okuduğunuz ve bize ve sitemize yardımcı olup katkıda bulunduğunuz için ben kendim adına da Ece adına da çok teşekkür ederim...

İyi Rp'ler...

Claire Elisa Black
SAA

*~~Üyelerimizin Bilgisine(Lütfen Bakınız!!)~~*
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-