Stefania Regina Widmore 1.Sınıf Ravenclaw
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 <font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Dumbledore'un Ordusu ~ Zümrüdüanka Yoldaşlığı <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 11 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan <font color=#80c0ff>Asam</font> : HayaLLer Çıkmazı <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 200 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Stefania Regina Widmore Cuma Ağus. 29, 2008 9:02 am | |
| Adınız Soyadınız: Stegania Regina Widmore Yaşınız: 11 Kan Statünüz: Safkan Cinsiyetiniz: Dişi Fiziksel Özellikleriniz: Dalgalı ve kumaral saçlar, bilmiş bakan kahverengi gözler... Beyaz bir ten... Kişisel Özellikleriniz: [En Az 10 cümle ] Stef, cesaretli ve aynı zamanda o kadar zeki bir kızdır. Ama cesareti daima ağır basar... Zekasını kullanmayı bilir ve bunu genelde onu ve arkadaşlarını birnbir katakuliden kurtarır. Mantığını kullanmaı bilir.. Fazlasıyla cesaretlide olsa bazen bunun önüne geçebilmek için zekasını kullanır.. Arkadaşlığa ve dostluğa fazlasıyla önem verir.. Sevdiklerini daima koruma çabası içersindedir..
Geçmişiniz ve Aile Bilginiz: Daha bir aileye başvurmadım... En sevdiği şey: Hmmm... Arkadaşları ve kitapları.. Burcunuz?: Kova
Hayvanları ne derce seversiniz?: (Lütfen şıklardan birini yazınız) Cevap: A Ne derece Çalışkanısınız?(Lütfen şıklardan birini yazınız)
Cevap : A fakat cesareti buna ağır basar...
| |
|
Claire Elisa Black 1.Sınıf Slytherin&Sınıf Başkanı&Ölümyiyen&Admin&Rp Akademisi Prof.
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Lakap : Lysa/Clew <font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Karanlık Taraf <font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 11 <font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan <font color=#80c0ff>Asam</font> : 8 ½ ,esneklik:yumuşak,
Dişbudak ,Anka Kuşu teleği <font color=#80c0ff>Galleon</font> : 11000 <font color=#80c0ff>Ruh Haliniz</font> : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Stefania Regina Widmore Cuma Ağus. 29, 2008 9:24 am | |
| Aslında Gryffindor ve Ravenclaw arasında kaldım ama Ravenclaw'a seçiyorum...
Kilit!!! | |
|