*×Sihir Akademisi×*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

*×Sihir Akademisi×*

~Büyü Akademisine Hoşgeldiniz!Okul Kayıtlarımız Başlamıştır...~Okul Kapalı ~ Mevsim:Kış ~ Ekim/2014 ~ Hava:Karlı

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Profesör Alımları !

+5
Lee Young æ
Claire Elisa Black
JacquaLine B. L'moné
MeLodY Y. Black
Millé G. Stone
9 posters
YazarMesaj
Millé G. Stone
Okul Müdüresi
Okul Müdüresi
Millé G. Stone

Lakap : MeLL
<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : KaRaNLıK TaRaF =)
<font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : ŞuaNLıK YoK =/
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 25 (Çokmu FazLa) =)
<font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : SaFKaN =)
<font color=#80c0ff>Asam</font> : DiKeNLi DeFnE =]
<font color=#80c0ff>Galleon</font> : 12700
<font color=#80c0ff>Ruh Haliniz</font> : Profesör Alımları ! Dagini10

Profesör Alımları ! Empty
MesajKonu: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 1:50 pm

Profesör alımları için gerekli özellikler:

~ Dersleri aksatmayacak şekilde online olmalı.

~ Profesör olacağı ders konusunda deneyimli olmalı.

~ Rp derecesi en yüksek derece olmalı.

~ İlginç fikirler üretmeli yani yaratıcı olmalı.

Bu verilenler eğer sizde varsa hemen başvurun:

Ad :
Soyad :
Hangi profluk ? (bir kaç tane söyleyin lütfen) :
Örnek RP (Çalıntı olursa banlanırsınız !) :

Dersler ve Profesörler

KSKS ----> JacquaLine B. L'moné
Sihir Tarihi ----> ?
Muggle Araştırmaları ----> MeLodY Y. Black
Eski Yazılar ----> ?
Biçim Değiştirme ----> Lee Young æ
Tılsım-Muska ----> Leo Mathew Belaqué
Kahanet ----> ?
Astronomi ----> ?
İksir ----> Eileen C. Barton
Bitkibilim ----> ?
Sihirli Yaratıkların Bakımı ----> ?

En son Millé G. Stone tarafından Çarş. Ağus. 27, 2008 3:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
https://sihirakademisi-rpg.yetkinforum.com
MeLodY Y. Black
Muggle Bilimleri Profesörü&Rp Akademisi Profesörü
Muggle Bilimleri Profesörü&Rp Akademisi Profesörü
MeLodY Y. Black

<font color=#80c0ff>Galleon</font> : 1200

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeSalı Tem. 29, 2008 3:48 am

Ad : MeLodY YeLLoW
Soyad : Black
Hangi profluk ? : Muggle Bilimleri Prf. Tılsım/muska
Örnek RP:

Melody daha on yaşındaydı. Muggle hayatını yaşıyordu. Büyü yapmayı çok istiyordu. Annesinden ufak büyüler öğrenmişti ama biir büyücü okulu nasıl oluyordu, çok merak ediyordu.

" Anne... Sizin okulunuz da benim şuanki okulum gibi mi? Yani bir Muggle okulu mu yani !? "

" Hayır Melody. Ordaki herşey adeta büyüleyici. Adı üstünde büyü yavrucum, büyü.. Merak etme az kaldı. Sadece bir yıl... Sabredebileceğini umuyorum. Hadi hazırlan artık..Keman öğretmenin neredeyse gelicek. Adın gibi müzikle ilgilenmen beni mutlu ediyor Mell.. "

" Tamam annee!!"

Mell koşa koşa odasına doğru gitti. Dolabından en sediği sarı , önünde bir cadı resmi olan t-shirt'ünü ve blue jean'nını eline aldı. Hemen üzerine geçirip kemanını aramaya koyuldu. Nereye koyduğunu unutmuştu. Baktığı bütün yerlerde yoktu. Kapıya doğru yürüdü ve kapının aralığından başını çıkararak

" Annee!! Kemanım nerdee!? Gördün müüü?? Annneee!! "

" Off Mell.. Çok dağınıksın... Müziğe verdiğin önemden birazını da odana verebilirmisin acaba? Neyse.. Dolabındaki en üst çekmecede. Dikkat et düşmee... "

" Sağol annee!!"

Melody masasının yanında duran sandalyesini çekip aldı ve dolabına yaklaştırdı. Üzerine çıkarak kemanını aldı. Kemanını eline alır almaz aşağıdan annesinin seslendiğini duydu;

" Melody!! Mr. Andrews geldi.." diye seslendiğini duydu..

Koşar adımlarla merdivenlerden inmeye başladı. Son basamaktan indikten sonra karşısında Mr. Andrewsi buldu. SEvinçle;

" Hoşgeldiniz efendim.." dedi..

" Hoşbulduk Melody. Cadı resimli T-Shirt'üne bayıldım.. Harika görnüyorsun. İstersen hemen başlayalım çalışmaya..
" Tabiki de Mr. Andrews. Buyrun lütfen.." diyerek oturma odasına geçtiler.
...

" Evet Melody. Parçamızı biliyorsun. Seni dinliyorum." diyen Mr. Andrews, Melody'nin kemanı çalması için ona teklifte bulundu..

Melody çok heyecanlı bir şekilde kemanını boynuna sıkıştırdı. Elleri titriyordu. Ama tm çalaya başlarken kendini bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hisseti. Kemanı ile birlikte sanki hiç ayrılmayan bütünmüş gibiydi. Artık keman çalldığını unuttmuş sadece uçuyıor ,uçuyordu..

" Bravo Melody. Harikaydın. şeyy.. bu aradaa bir de bi teklifim daha var. Jory...Jory'i tanıyosundur.. O da çok iyi piyano çalıyor. Onunla birlikte çalışmanızı istiyorum...Eğer sende kabul edersen.. "

Melody şok olmuş bir biçimde karşısındaki öğretmenine bakıyordu. Jorry.. Jory'nin piyano çaldığına inanamıyordu. O sadece zengin birini çocuğuydu. Kimseyle konuşmaz, aldırmazdı. Melody ise Jory'e sinir oluyordu.

" Şeyy Mr.Andrews. Ben.. Jory ile iyi geçinemiyrum şeyy... "

" Sadece müzik için Melody. Jory ile sadece müzik bağlantıınız olcak. Lütfen kırma beni... " diyen Mr. Andrews Melody 'nin sözünü kesmişti. Melody ise kızarmış bir şekilde Mr.Andrews'e bakıyordu..

" Peki...Gelicem ne zaman!??.."

Mr.Andrews'in gözlerinden saçılan ışık sanki bütün odayı kaplamıştı. Sevinç dolu gözlerle

"Yarın saat üç buçukda.." diyerek çalışmalarına devam ettiler..

ERTESİ GÜN SAAT 1 : 30 CİVARI

Melody' de büyük bir heyecan vardı. Çalışmaya gitmesine neredeyse tam iki saat vardı. Şimdiden hazırlanmaya karar verdi.Nasıl giyinmeliydi peki? Jory gibi kendini bilmişin bir yanında rezil olmak istemiyordu. Çok mu şık giyinmeliydi, yoksa yok mu klasik..

En son olarak üzerine dar bir T-Shirt altına ise mini bir eek giymeye karar verdi. Saçını da atkuyruğu yaparak dudaklarına az bir miktarda parlatıcı sürdü..

Evet hazırdı . Ama daha bir saati vardı zaman geçmek bilmiyordu birtürlü. Ne yapıcağını bilmeden raflardan bir tane kitap çıkardı ve okumaya başladı...
...

" Eyvah!! Çok geç kaldım kahretsin! "

Melody kitap okumaya dalmıştı. Saatten hiç bir şekilde haberi olmamıştı. Hemen babasına seslendi ve aşağı inmeye başladı.

Tam son merdivene geldi ve birşey unuttuğunu farketti. Kemanı yoktu. Tekrar koşar adımlarla odasına çıktı ve de kemanını aramaya başladı. Kısa süre içinde de buldu ve aşağıya indi.

" Melody. Çok güzel görünüyorsuun!! " diyen Mr. Yellow hemen kızının arabaya binmesine yardım etti ve Mr. Andrew'in evine doğru yol aldılar.

...

" Hoşgeldin Melody. Çok güzel görünüyorsun. Her neyse.. Jory içerde ısınmaya başladı bile.. "
Melody, Mr. Andrews'in duyamıyacağı bir şekilde

" Hiç şaşmadım.. " diyerek fısıldadı...

Jory piyano başındaydı. Birkaç tuşa basarak birşeyler çaalıyordu. Melody odaya girince Jory ona dikatlice baktı. Melody ise hiç pas vermeden nota tablosunun yanına geçti.

" Merhaba Melody. Geliceğini sanmıyordum. Sevindim. "

" İnan senin sevinmen için gelmedim Jory." diyen Melody kemanını kılıfından çıkardı. Boynuna kıstırdı ve egzzersizlerine başladı..

" Evet hadi başlıyoruz..Buyrun meydan sizin... "

Melody'nin yine elleri titremeye başlamıştı. Korkuyordu.. Rezil olmaktan korkuyordu.

Jory çok güzel bir giriş yapmıştı. Sıra Melody'de idi. Elleri titriyordu ve birşey yapamıyordu. Bir kaç melodi çaldıktan sonra pes ederek kemaını boynundan çekti ve..

" Yapamıyorum Mr. Andrews.. Yapamıyorum.. " dedi.

"Melody, saçmalama. Bu paçayı ne kadar iyi çalabildiğini ikimiz de biliyoruz.Sadece biraz daha dikkat etmelisin bence.. "

Melody kafasını sallayarak onyladı. Ve yine aynı yerde hata yaparak durdu. Bu sefer iyice ümidi kesilmişti. Nerdeyse ağlıyacaktı..

" Hayır işte.. Olmuyor.. Olmuyor.." kendine hakim olamayarak gözlerinden birkaç damla gözyaşı düşürdü. Jory'e rezil olmuştu. Buna aldırmıyordu. En yakın koltuğa kendini atıp kemanını ayaklarının ucuna koydu.

"Iıı.. İsterseniz ben çıkabilrim. Belki Melody de konsantre olabikir. HAzır olduğunuzda beni çağırın Mr.Andrews.. " diyen Jory odayı hızlı adımlarla terk etti.

Melody birden kızarmaya başladı. Mr. Andrews Melody'nin kolundan tuttu ve konsantre olmasına yardım etmeye çalıştı.

Jory onbeş dakika sonra odaya girdi. Melody ise kedini biraz daha iyi hissediyordu.

" Evet ikinizde hazırsanız başlayalım artık. Lütfen.. Başla Jory.. "

Jory başını ' Tamam' anlamında salladıkan sonra çok iyi bir girişle parçaya başladı. Sıra Melody 'e gelmişti. Melody kendinden emin bir şekilde Jory'e eşlik etmeye başladı. Bu seferki çıkan melodiler kulağa çok hoş geliyordu. Çok büyülüleyiciydi..

" Bravo çocuklar bir harikaydınız. Yarın yine aynı saatte burada toplanyoruz. Tamamdır...Siz harika bir ikilisiniz. Okul sonunda sizleri partide, sahnede görmek istiyorum... "

Jory ve Melody kapıdan dışarı çıktılar. Melody çantasından telefonunu çıkarıp tam babasını arayacakken Jory

" İstersen seni götürebilirim." diye teklifte bulundu.

"Hayır teşekkür ederim... " diyen Melody, Jimy'nin ısrarlarına dayanamayarak arabasına bindi.

" Fulham'a lütfen " dedi şöföre.

Yol boyunca pek konuşmadılar. Hatta neredeyse hiç çıtları bile çıkmadı.

" Görüşürüz Melody!"

" Görüşürüz.." diyerek eve giren Melody direk odasına çıktı. Evde kimse yoktu. Biraz notlarına baktı ve kapanmakta olan göz kapaklarına hakim olamayarak uyumaya başladı..
...
" ZIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR ZIIIIIIIIRRRRRRRRRRR!!! "

" Nefret ediyorum sendeen yeteer artık yaa! " diye mızmızlanarak kalkan Melody saatin zilini susturdu ve hemen hazırlanarak okula gitti..

" Selam Jory. Nasılsın?" diyerek yanından geçen Jory'e selam verdi. Ama Jory onu duymamış gibiydi. Etrafına hiç bakmadan giden Jory'nin hareketi Melody'i şoka uğratmıştı. Sanki dün eve götürmeye teklif eden o değildi. Kendini toparladı ve derslerine girdi..

SAAT 2:40 MR.ANDREWS'İN EVİ.

Bu sefer Mr. Andrews'in evine ilk giden Melody oldu. Notlarını tam incelerken ise Jory geldi.

" Merhaba Melody.."

" Selam " demekle yetine Melody, Jory'i umursamazmış gibi davranıyordu.Ne de olsa kırılmıştı.

Hiç aldııramayarak sadce kemanını çalan Melody çalışma bittikten sonra

" Görüşürüz Mr. Andrews" diyerek hızlı adımlarla kapıdan çıkarken kolunun birini tuttuğunu hissetti. Kolunu tutan kişi Jory idi.

" Neyin var bugün neden benimle konuşmuyorsun? "

" Sen daha iyi bilirsin Jory. Bence açıklamama gerek yok. BIRAKIRMISIN KOLUMU? Gitmem lazım. "

" Neyi bilicem ki? Hem ben seni bırakırım. "

" Neyi mi biliceksin? Sabahı hatırla o zamn. Bir selam verdim, görmezden geldin. Daha ne diyebilirim sana SALSANA ARTIK KOLUMU! "

" Okulda kimseyle konuşmayı sevmediğimi bilirisn lütfen.. "

" O zaman bir zahmet benimle artık hiç bir yerde konuşma sadece burda yüzümü gör ve de sadece müziğine konsantre ol tamam mı.. Bilirisin, beni takmayanlarla konuşmayı SEVMEM! " diyerek kolunu sert bir şekilde çeken Melody hızlı adımlarla kapıdan dışarı çıktı...

..

Okulun son gününe kadar Melody, Jory ile pek fazla konuşmadı. Jory bir kaç kez konuşmayı denese de sonradan vazgeçti.

Okulun son gününde ise sahnede süper bir performans sergilediler.

" Duydum ki okuldan ayrılıcakmışsın " dedi Jory

" Evet ayrılıyorum. Şeyy.. Başka bir yere taşınıyoruz.. "

" Melody, Hadi Diagonyolu'na gidicez daha..Hadi çabuk! "

" Evet hayatım Hogwarts seni bekliyor hadi.."

Annesi ve babası artık Melody'i çağırıyordu. Melody,son kez Jor'e döndü. Jory de anlamsız bakışlar vardı.

" Diagonyolu ve de Hogwarts ne demek? "

"Sadece..Taşınıyoruz ya . Taşındığımız ülkedeki bir yer.. Bunu bilsen yeter. Hadi görüşürüz Jory ben artık başka yollar üzerindeyim.. İnce bir fısıltıyla " Muggle Bilimleri Prfofesörü olmak istiyorum! "dedi..

" Oda ne!?"

"Görüşürüz Jory. "

...

" İşte geldik Melody. Şu dokuz ve on peroları arasındaki duvarı görüyormusun? Oradan geçicez şimdi hadi.. Öncelik senin.. FIRLA!! " Mr. Yellow kızını duvardan geçirdi ve eşi Mrs. Yellow ile kızlarını Hogwarts Ekspiresine bindirirlerken eski günlerini özlemle hatırladılar...
Millé G. Stone
Okul Müdüresi
Okul Müdüresi
Millé G. Stone

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeSalı Tem. 29, 2008 3:55 am

Alındın... Muggle Araştırmaları Profesörü'sün....
JacquaLine B. L'moné
KSKS Profesörü
JacquaLine B. L'moné

<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Ö.Y.
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : --
<font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Safkan
<font color=#80c0ff>Asam</font> : --
<font color=#80c0ff>Galleon</font> : 300

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeSalı Tem. 29, 2008 10:46 am

Ad : JacquaLine Bellatrix
Soyad : L'moné
Hangi profluk ? (bir kaç tane söyleyin lütfen) : Biçim Değiştirme, KSKS

Elindeki şemsiyeyi hızlı bir hamle ile açarken gök yüzüne baktı. Neden paris'e her gelişinde şu yağmura yakalanırdı ki sanki? Aslında bundan şikayetçi değil, sadece zamanlamasının yanlış olduğunu düşünüyordu. Şu an havanın gri yerine mavi ve tepesinde kocaman, her yeri aydınlatan ve ısıtan bir güneş olmasını öyle çok isterdiki ...

Şemsiyenin altında, kendine güvenerek yürüyordu. Tepeye baktığında yağmur damlalarının hızla şeffaf şemsiyeye düşüşünü görüyor, yüzüne bir gülümseme yayılıyordu. Üzerindeki kırmızı yağmurluk ve ayağındaki düz taban siyah botlar şemsiyesi ve küçük kırmızı çantasıyla uyum içersinde bir görüntü çizerken, saçları onlardan bağımsız ca hareket ediyordu..

Önüne gelen bir tutam turuncu saçı kulağının arkasına götürürken, muggle buluşmalarındaki halinden kurtulmanın vakti geldiğini düşündü. Olduğu yerde durarak etrafına bakınmaya başladı. Gözleri, değişmek için uygun bir yer arıyordu. Issız bir sokak veya terkedilmiş bir bina gibi ..

Tam o sırada eski adliye binası bir güneş gibi parladı gözünde. Orası yanlış hatırlamıyorsa 15 senedir boştu ve değişmek için ideal bir yerdi. Yüzüne bir gülümseme yayarak, kocaman, harabe, eski adliye binasına doğru emin adımlarla ilerlemeye başladı. Şu turuncu kafasından kurtulacağına seviniyordu..

Kapının önüne geldiğinde eliyle tahta, dokunsan yıkılacak gibi bir izlenim veren kapıyı ittirdi. İçerisi karanlık ve korktucu gözüküyordu. Fakat içeri giren jack olduğundan onun için bir sorun yoktu. Şimdiye kadar hiç bir şeyden korkmadığı gibi buradan da korkmuyordu elbette...

Binanın içinde İyice ileriye gitti. Asasını çıkartarakbir 'lumos' büyüsü yapmak ona yardımcı olurdu ama bir gören olursa bu başına bela aldı anlamına geleceğinden yağmurluğun sol cebinden bir el feneri çıkartarak karanlığa tuttu. Bir oraya bir buraya koşuşturan sersem fareler dışında bir şey yok gibi görünüyordu. Kendinden emin adımlarla ilerledi ...

... Binadan çıktığında artık eski turuncu kafa jack gitmiş, yerine siyah saçlı yeşil gözlü jack gelmişti. Jack'in en sevdiği hali ... Israrla yağan yağmura bu sefer saymaya başlamış, elindeki şemsiyeyi yine açmıştı. Sıradaki durak neresi diye düşünürken kafasının üzerinde bir yerde bir ampul yandı. Evet ! Buralardaki en güzel kafeye gidecekti. Hem içinde bir his vardı. İkizi ve küçük kardeşi de oradaydı.

Jack adımlarını hızlandırırken, yerde birikmiş su öbeklerinin göbeğine basıyor ve suları etrafa fışkırtıyordu. Deli gibi yağan yağmur yetmezken bir de rüzgar çıkmıştı başına. İşte şimdi ne önüne bakabiliyor ne de bastığı yere dikkat edebiliyordu. Bir an önce kafeye varma umuduyla koşmaya başladı. Herkes evlerine çekilmiş olacaktı ki sokakta bir merlinin büyücüsü yoktu! zaten büyücünün burda ne işi vardı diye düşünürken ilerideki yanan sönen efektli kafe tabelası gözüne ilişti. Artık ıslanmayacağına seviniyordu.

Kafeden içeri girerken kapı üzerindeki küçük çanın çıkarttığı sesle içerideki bir kaç insan ona baktı. Bunların arasında kardeşleri jimmy ve pheo da vardı. Elindeki şemsiyeyi kapatarak kardeşlerine gülümsedi. Onları gördüğüne herşeyden çok sevinmişti.

Masaya vardığında üzerindeki yağmurluğu sandalyenin kenarına, elindeki şemsiyeyi de masanın ayağına dayamıştı. Sandalyeyi yavaşça çektiği sırada jimmy'nin berbat olmuş üstü dikkatini çekti.

"sanırım görüşmeye gideceğini söylemiştim .. savaşa değil"

Gülerek sıska parmaklı, bol bileklikli, siyah ojeli elini zarifçe kaldırarak garsonu çağırdı. Karnı aç bir köpek gibi havlıyordu adeta. Saatlerdir hiçbirşey yememiş, içmemişti. Muggle yemeklerinden ne kadar hoşlansa da evde yapılmışları dikkatini çekmiyordu.

" selam pheo .. ee sen ne yaptın ? "

Sırtını arkasında duran sandalyeye yasladı. Ellerini masa üzerinde birleştirerek küçük kardeşi pheo'ye baktı. O da yağmurdan nasibini almış gibi duruyordu ...

En son JacquaLine B. L'moné tarafından Çarş. Tem. 30, 2008 1:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
JacquaLine B. L'moné
KSKS Profesörü
JacquaLine B. L'moné

<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Ö.Y.
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : --
<font color=#80c0ff>Asam</font> : --
<font color=#80c0ff>Galleon</font> : 300

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 1:11 am

Değiştirdim RP'mi ^^:
Claire Elisa Black
1.Sınıf Slytherin&Sınıf Başkanı&Ölümyiyen&Admin&Rp Akademisi Prof.
Claire Elisa Black

Lakap : Lysa/Clew
<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Karanlık Taraf
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 11
<font color=#80c0ff>Asam</font> : 8 ½ ,esneklik:yumuşak,
Dişbudak ,Anka Kuşu teleği
<font color=#80c0ff>Galleon</font> : 11000
<font color=#80c0ff>Ruh Haliniz</font> : Profesör Alımları ! Gevsek10

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 1:13 am

Alındın...KSKS Profesörüsün...
Lee Young æ
Biçim Değiştirme Profesörü
Biçim Değiştirme Profesörü
Lee Young æ

Lakap : bitter çikolata
<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
<font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : Sad
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 20
<font color=#80c0ff>Asam</font> : vv
<font color=#80c0ff>Galleon</font> : 2000

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 2:43 am

Ad : Lee
Soyad : Young æ
Hangi profluk (bir kaç tane söyleyin lütfen) :iksir veya ama biçim değiştirme istiyorum
Örnek RP (Çalıntı olursa banlanırsınız !) :Out: Renklendirmeler bir kaç gün içinde yapılacaktır...
O gece Harry’nin içinde bir sıkıntı vardı. Nedenini bilmiyordu ama şüphesiz yine küçük ’’Voldi’’ciğiyle ilgili olduğu kesindi. Acaba yine birkaç Ölüm Yiyeni ona yamuk mu yapmıştı? O da onun cezasını vermek üzere yine herkes için(ama o hariç)yasak olan o affedilmez lanetlerden birini zevk için savurmuştu besbelli. Harry bunları düşünüp uykuya daldı. Uyandığında saate baktığı saat on ikiyi gösteriyordu. Vay be! Yıllar ne çabuk geçti. Dedi içinden. Artık on yedi yaşındaydı ve Hogwarts' a dönmek için daha koskoca bir ay vardı önünde. Derken pencereden içeri bir baykuş girdi. Üzerinde Mr. Weasley‘in çiziktir ilmiş el yazısı vardı. Mektupta aynen şöyle yazıyordu:
Harry, Artık Muggle'larla kalamazsın(soru sorma) Bu yüzden ben ve Molly yarın seni almaya gelececeğiz.
Arthur Weasley
Harry beyninin durduğunu hissetti. Sanki midesine biri bir ton buz koymuş gibiydi. Bir savaş olacaktı. Hem de onun yüzünden. Hemen sandığını hazırladı. Ve bütün cesaretini toplayarak eskiden Dudley’e ait olan odada savaşı düşünmeye başladı.[/size
[size=12] BÖLÜM 2: Kovuk
Hemen düşünmeye başladı Harry. Yatağına uzandı ve uyuyakaldı. Sabah olduğunu Mrs.Weasley’in telaşlı sesinden anladı.

‘'Ah, Harry hadi uyan.Arthur'un bizim için hazırladığı anahtarı kaçıracağız.’’
Neler olduğunu son birkaç saniye içinde kavramıştı. Hemen üstünü giyindi ve Mrs. Ve Mr. Weasley ile hole indi. Holde teyzesi ve eniştesi hem korku dolu hem de şaşkın bakışlarla bir Harry’e bir Mr. Ve Mrs. Weasley’e bakıyorlardı. Harry’e veda etme zahmetine bile katlanamadan onları yolcu ettiler.
İşte yine o sıkışma duygusunu hissediyordu Harry. Cisimleniyorlardı. Gözlerini açtığında Kovuk’un o eşsiz manzarasını gördü. Ve daha kıpırdayamadan bir koful kahverengi saç tarafından görüş alanı kesildi.

‘’Ah, Harry! Seni öyle merak ettik ki! N eden bu kadar geciktiniz? Bir aksilik olmadı ya? Yoksa yolda Ölüm Yiyenlerle mi karşılaştınız?’’
‘’Yo Hermione. Sadece teyzem ve eniştem biraz problem çıkarmışlar. Öyle değil mi Mr.Weasley?
‘’Evet, Muggle’lar biraz sorun çıkardı ama onları hallettik. Şimdi asıl önemli olan önümüzdeki pazartesi yani iki gün sonra olan savaş.’’
‘’Bakın çocuklar; bu savaşta kan, et, kemik demeden savaşacağız. İçimizden bazılarını kaybedebiliriz. Bu durumlarda yılmadan, içimizdeki nefreti çoğaltarak saldırıya geçmeliyiz. Unutmayın bizden sonrakilerin, torunlarımızın, çocuklarımızın rahat yaşaması için bu savaş olmalı. Artık bir sonuca varılmalı. Ya Karanlık Yan kazanacak ya da Yoldaşlık.’’

Mr.Weasley’in bu sözleri herkesi çok etkilemişti. Bu sözler üzerine kimse bir şey söyleyemedi. Hep beraber salona geçtiler. Salonda (Percy dışında) bütün Weasley’ler vardı. Hepsi Harry’i selamladı. Herkes oradaydı. Fred ve George’un yüzüne her zamanki gibi birbirinin aynısı ifadeler yerleşmişti. Bill çok değişmişti saçları kısaydı. Mrs.Weasley’in marifeti diye düşündü Harry. Onun yanında Charlie vardı. Elleri hala yara bere içindeydi. Tezgâhın üzerinde oturmuş olan Ron vardı. Ne olursa olsun her zaman Harry’nin yanında olan Ron. Yaz ona iyi gelmişti anlaşılan boyu her zamankinden beş on santim daha uzundu. Ve onun oturduğu tezgâhın sandalyelerinin birinde de Ginny vardı. Harry’nin yaz boyunca görmeyi en çok istediği kişi. Kızıl saçları yüzüne vuruyordu. Yüzündeki ifade öyle sıcak öyle masumdu ki onu öpmemek için kendini zor tutuyordu.
‘’Ah, Harry hadi bir şeyler ye tatlım. Kahvaltı bile etmedin.’’
İtiraz etmeye gerek yoktu. Hemen Mrs. Weasley’in eşsiz yemeklerinden yiyip Ron ve Hermione ile beraber Ron’un odasına çıktılar.
‘’Muffiliato’’dedi Hermione.
‘’ O büyüyü onaylamıyorsun sanıyorduk.’’dedi Ron.
‘’İşler değişir’’diye cevabı yapıştırdı Hermione.’’Eee Harry ne zaman gideceğiz’’
‘’Bilmiyorum Hermione. Bir Hortkuluk nasıl yok edilebilir ki?’’
‘’Bunu nerden öğrenebileceğimizi gayet iyi biliyorsun Harry ama Ron böyle bir şeyin varlığından bile haberdar değil. İNTERNET.
‘’Aaa! Doğru ya nasıl unuturum. Ee neler buldun bakalım?’’
‘’Tabii ki bu bilgileri Muggle sitelerinden bulmadım. Seherbazlara ve büyücülere ait siteler de var ve onl-
’Eee hadi Hermione artık lafı uzatma!’’Hermione, Ron’a en pisinden bir bakışla karşılık verdi.
‘’Bir Hortkuluk’u yok etmek için saklandığı şeye zarar vermen gerekir. Ama öyle basit değil. Harry’nin günceye yaptığı türden bir şey olması gerekiyor. Ve ben de bunun nasıl yapılacağını biliyorum.’’
‘’Hortkuluk’a sadece –yani bizim durumumuza göre- Basilisk dişi ve Gryffindor’un kılıcıyla zarar verebilirsin.’’
‘’Aa ne güzel ben gidip de Basilisk dişi stokumuzu bir kontrol edeyim.’’
‘’Bu kadar saçmalık yeter Ronald Weasley. Şimdi hemen aşağıya inelim yoksa anneniz Gelecek Postası’nın üçüncü sayfasında rüştünü ispatlamamış üç yeniyetmeyi öldürdüğü için manşet olacak’’
diye cevabı yapıştırdı Hermione.
Sonraki üç günleri gayet sakin geçti. Bill ve Fleur’un düğünü olmayacaktı sadece aile arasında küçük bir nikâh töreni olacaktı. Ve o gün geldiğinde Mrs. Weasley(Harry buna hiç şaşırmadı)bir o tarafa bir bu tarafa koşturup duruyor, Ginny ve Ron’a emirler yağdırıyordu. En sonunda evlendiler. Mrs. Weasley ve Mrs. Delacour hıçkırıklara boğulmuşlardı. Gece Harry, Ron ve Hermione toplanmışlardı. Hermione yine Muffiliato’yu kullandı. Hortkuluk’lar hakkında konuşup uyudular. Bu gün olaysız ve çok güzel geçmişti.
http://gercekhogwarts.turkforumpro.com mutlaka üye olun
Millé G. Stone
Okul Müdüresi
Okul Müdüresi
Millé G. Stone

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 2:52 am

Rp renklerine daha özen göstermelisin.. Konuşmalardaki rplerin renklerini atlamışsın! Daha dikkatli olmak şartıyla. Alındın... Biçim değiştirme profesörüsün..
Eileen C. Barton
İksir Profesörü&Ölümyiyen
Eileen C. Barton

<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : ZAY
<font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : olsa fena olmas
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 24
<font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : safkan
<font color=#80c0ff>Asam</font> : anka teleği
<font color=#80c0ff>Galleon</font> : 200

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 1:16 am

Ad :Eileen Cassandra
Soyad :Barton
Hangi profluk ? (bir kaç tane söyleyin lütfen) :İksir

11 Yıl Önce

Eileen o sabah geniş kırmızı renkleriyle bürünmüş odasında uyanmıştı.

Odası çok dağınıktı.Yerlere saçılmış cips poşetleri,devrilmiş sandalyeler,ortalığa saçılmış film CD leri,sehbaların üzerinde duran boş,kirli cam bardaklar,kırık cam parçaları...

O gece doğru düzgün uyuyamamıştı.Kafasında dönüp duran bir sürü düşünce...

Kendini zar zor yataktan çıkardı.Peluş pembe terliklerini giyerek banyoya elini yüzünü yıkamaya gitti.Geçerken gözüne aynadaki görüntüsü ilişti.Gözlerinin altı ağlamaktan mosmor olmuştu.Saçları dağınık ve dolaşıktı.Dudaklarındaki ruj akmış heryerine bulaşmıştı

Dün olanları aklından tekrar tekrar geçirdi.Yaşamış olduğuna inanamıyordu.Sanki aradan yıllar yıllar geçmişte ve yaşlanmıştı.

Bundan sonraki hayatında ne yapacak nerde kalacak nasıl para kazanacak hiç bir şey bilmiyordu.Ailenin tek çocuğudu.Yıllar önce annesi ona kardeş isteyip istemediğini sormuştu.Ama Eileen rahatına çok düşkün olduğundan ikinci bir kardeş onun rahatını bozamazdı zaten düşüncesi bile huzurunu bozmaya yetiyordu.Bu yüzden Eileen annesine şiddetle karşı çıkmıştı.Ahh şimdiki aklı olsaydı kabul etezmiydi!Şimdi hayatta tek başına kalmıştı.Bir kardeşi olsaydı şimdi yanında o olurdu...

Eileen şimdiye kadar çok ımartılmıştı.Eileen çok zengindi.Önceden para ile herşeyin hallolacağını düşünüyordu.Ama şimdi herşey değişmişti.Bütün mal varlığını versede annesi ve babasını geri getiremezdi işte bu onun yüreyini çok yakıyordu.Şimdi para onun için bir hiçti.Bir hiç...

Ama artık karar vermişti.Kendine bir çeki düzen vericekti.Hem ailesi ona bir sürü para bırakmıştı.Ve birde koskocaman ev...

Kalktı.İlk başta odasını toplamakla başlayacaktı.Daha reşit olmadığından asasını kullanamazdı.O yüzden muggle tarzı toplayacaktı.Önce büyük bir çöp poşetine çöpleri atmakla başladı.

CD leri kutusuna koydu.Bardakları mutfağa.Son olarak yatağını düzledi.Masanın üstünndeki ders kitaplarını sandığına koydu.

Hogwartsın açılmasına çok az kalmıştı.Bu yüzden sandığını şimdiden hazırlarsa onun için çok daha kolay olucaktı.

Bide okul alışverişi vardı.Yarın okul alışverişini yapıcaktı.

Eileen'ler ölümyiyen olduğundan kimse ona yardım etmezdi.Evet Eileen'in annesi ve babası bir ölümiyendi.Ama Eileen artık ölümyiyen olmak istemiyordu.Çünkü onlar Bir Ö.Y tarafından öldürülmüştü.

eğer yetmesse yine uzatırım clown

En son Eileen C. Barton tarafından Ptsi Ağus. 04, 2008 1:46 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Claire Elisa Black
Claire Elisa Black

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 1:22 am

Boyutunu arttırabilirseniz daha ayrıntılı ve adil bir inceleme yapacağım...

Ayrıca bir tavsiyede bulunmak istiyorum lütfen eleştiri olarak almayın.Rp'nizde isminizi ardı ardına olan cümlelerde kullanmazsanız anlam ve akış açısından çok daha güzel olur....
Eileen C. Barton
Eileen C. Barton

<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : ZAY
<font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : olsa fena olmas
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 24
<font color=#80c0ff>Asam</font> : anka teleği

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 1:46 am

uzattım
Millé G. Stone
Okul Müdüresi
Okul Müdüresi
Millé G. Stone

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 2:21 am

Alındın...İksir Profesörüsün...
Leo Mathew Belaqué
Tılsım/Muska Profesörü
Tılsım/Muska Profesörü

<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : ...
<font color=#80c0ff>Asam</font> : ...

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 10:22 am

Ad : Lee Mathew
Soyad : Belaqué
Hangi profluk ? (bir kaç tane söyleyin lütfen) : Tılsım/Muska, Astronomi veya Sihir Tarihi
Örnek RP (Çalıntı olursa banlanırsınız !) : ...

Yere yakın bir yerde, bir buhar topluluğu oluşuyordu. Buhar yavaş yavaş yoğunlaşıp cismani bir şekil almaya başladı, bu cismani şekil bir insanın şeklini andırıyordu. Bir müddet sonra buhar daha da yoğunlaştı ve Leo'ya dönüştü.. Leo etrafa bakınmaya başladı, yapmur yağıyordu. Hogsmade sokaklarındaki insanlardan kimileri şemsiyelerini çekmiş tasasızca yürüyor, kimileri de kafasına bir şeyler tutarak yağmur almayan bir yer arıyordu... Şemsiyesi yoktu, bu nedenle gökyüzünden düşen su damlacıkları Leo'yu ıslatıyordu. Gökyüzüne baktı Leo, havanın bulutlu-yağmurlu olmasına rağmen Güneş ışıkları serbestçe Hogsmade sokaklarında dolaşan insanlara yolluyordu.. Gökyüzüne bakarken gözünün içine iki su damlacığı düşmüştü, gülümsedi. Yağmuru severdi lakin bölye durumlarda da nefret ettiği olurdu. Garip olan, bu sefer yağmur suyunun gözüne kaçtığında sinir olmamasıydı, aksine mutlu olmuş gibi bir hali vardı. Üzerine düşün her su damlacığı ona daha fazla neşe, daha fazla mutluluk, dah fazla tutku katıyordu...

Leo Hogsmade sokaklarında koşuşturmaya başladı. Her ne kadar yağmuru sevse de, öğrencilerinden ayrı kalmaması için hastalanmaması gerekiyordu. Ve hastalanmaması için de ıslanmaması... Gerçi ıslanacağı kadar ıslanmıştı, lakin daha fazla ıslanmasının hastalıkla randevusunu daha erkene alacağından Hogsmade sokaklarında bulunan birkaç kişi gibi o da koşuşturarak yağmur almayan bir yer arıyordu. Hızla ilerlediğinde gözüne üç tane dükkan erişti: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı, Üç Süpürge, Fantastik Tatlar Dükkanı... Bir müddet kararsız kaldıktan sonra Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı'na doğru ilerlemeye başladı. Şiddetini gitgide arttıran yağmurlu bir havada sıcak bir çayın kendisine iyi geleceğii düşündü.. Çay dükkanının kapısını açtı ve içeri girdiğinde dikkatsizce ilerleyen bir bayan Leo'ya çarptı, çok şükür ki bayanın elindeki sıvı Leo'nun üzerine dökülmemişti. Bayana ilk önce sinirli bir şekilde baktı, karşısındaki bayan konuşmaya başladı.

" Ben ee.. Özür dilerim. Islanmadınız değil mi ? "

Leo bayanın ses tonunu duyunca yüzündeki sinirli ifadeyi yumuşattı. Bayan gerçekten üzülmüş gibiydi. Öyleki, Leo böyle yağmurlu bir havada şemsiyesiz gezen birine ıslanıp ıslanılmadığını soran biri bunu bilerek yapmış olamazdı. Kocaman gülümsedi ve bayana bakmaya başladı. Gözleri, saçları, duruşu çok güzel gelmişti Leo'ya... Bir an için tekrar bayanı süzdü ve konuşmaya başladı.

" Aslında yağmurlu bir havada şemsiyesiz gezen birinin ıslanmaması imkansız birşey. Ama bir dakika, siz elinizdeki sıvıyı kastediyordunuz değil mi? Ah hayır, elinizdeki sıvının zerresi bile üzerimde bulunmuyor... "

Bayan rahatlamış görünüyordu. Leo da karşısındaki bayanın bu haline gülmekle yetindi. Sonra bayana bakmaya başladı. Daha adını bile bilmiyordu. Merakla söyleyeceklerini bekliyordu...

Not: Bu Rp'yi başka sitede yaptım ve en kısa Rp'm bu...
Claire Elisa Black
Claire Elisa Black

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 3:42 am

Özgün rp'ler görmek isterdik ama bunu not olarak belirtiğiniz için dürüstülüğünü kutlarım....

Alındınız....Tılsım-Muska Profesörüsünüz....
Severus Snape

Severus Snape

Lakap : Melez Prens
<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Ölüm Yiyen
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 30
<font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Melez
<font color=#80c0ff>Asam</font> : Ö:10 ¼
Esneklik:Eğimli
Ağaç:Maun

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 11:55 am

Ad : Severus
Soyad : Snape
Hangi profluk ? (bir kaç tane söyleyin lütfen) : İksir Prof. - Tılsım/Muska Prof.
Örnek RP (Çalıntı olursa banlanırsınız !) :Severus kaos içinde odasının lacivert tavanına gözlerini açtı. Yastığı, yüzü ıslaktı ve hala elmacıklarından boncuk boncuk yaşlar narin, ince izler bırakarak Severus'un yüzünü terketmeye çalışıyordu. Yavaşça kalktı ve yatağının üzerine oturdu. Yalın gibi ayaklarını altına alarak bardaş kurdu. Ellerini başına koyarak öne eğilip, gördüğü rüyayı netleştirmeye çalışıyordu. Uzun bir süre düşüncelere daldı ama hala tam bir netlik yoktu.

Daha sonra kendine gelebilmek için elini yüzünü yıkadı, karanlık ormanın birbirine girmiş ağaçlarına benzer karışmış saçlarını adam etmeye çalıştı... ve işte hazırdı. Kahvaltıda Sirius'u dalgın görmüştü. Şimdi onu bulması gerekliydi ve Severus onu nerede bulacağını biliyordu. Hızlı adımlada bahçeye yöneldi. Kapının yanından geçerken duyduğu çocuk sesleri birden onu netleşmeyen rüyasının içine atıvermişti.

" Yaklaşık yarım asır önce yaşlı bir bayan galiba büyük annemin annesi, bayan Feddersen' in evinde, onun koltuğunda oturup mavi ciltli bir gelecek postası eki olan 'Sihirli gelecek' dergisini okurken geçiyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam... Seksen yaşını aşmış kadın yumuşak elini torununun torununun başını nasıl okşadığını, ona şevkat ve sevgiyle yaklaştığını görmüştüm." İyi ama bu bendim. Birden içim ürperdi. O yaşlı kadın ve o dönem çoktan tarih oldu.

Severus bu kaosun içinde kaybolurken bir yandanda Sirius'un orda olduğunu tahmin ettiği Ulu Çamlara doğru ilerliyordu. Kafasını kaldırıp " Bu ne demek şimdi? " diye sölendi. Kafasını hafif sola çevirmesiyle Sirius' u görmüştü. Yanına gidip:

- Hey koca tembel! Banada yer varmı?.. diyerek gülümsedi.
Claire Elisa Black
Claire Elisa Black

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 12:07 pm

Ne yazık ki iki profesörlükte dolu...
Bu arada rp biraz daha uzan olursa daha ayrıntılı olur....
Selena Gomez
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Selena Gomez

<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : belli değil
<font color=#80c0ff>Rp Sevgilim</font> : Aranıyor....
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 17
<font color=#80c0ff>Asam</font> : yok

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 3:27 pm

Ad :Selena
Soyad :Gomez
Hangi profluk ? (bir kaç tane söyleyin lütfen) :Sihir tarihi
Selena o gece hiç iyi uyuyamamıştı.Çok heyecanlıydı çünkü artık okulunda öğrenci değil bir şifacı olmuştu.Güneşin doğduğunu görerek hemen yataktan fırladı.Eşyalarını giydi ve bavullarını almaya eğildi ama başaramadı kendi kendine ''sanırım eşyalarımı biraz,yok yok çok fazla abartmışım.''dedi.Bavullarını sürükleyerek mutfağa girdi.Annesi o arda kahvaltıyı hazırlıyordu ve tabi bir yandan ağlıyordu.Selena'nın Hogwarts'a 2. gidişiydi ama annesi buna bir türlü alışamamıştı.Selena annesinin yanına giderek ''anne bana sürekli bunu yapıyorsun,biliyorsun oraya gitrmek zorundayım,hem merak etme tatillerde sizi sık sık görmeye gelicem.''dedi.Selena annesinin ağlamasının biraz durduğunu görünce''hadi artık gitme vaktı biliyorsun kahvaltı etmeye vaktimiz kalmadı yoksa treni kaçırırız.''dedi.Gidip bavullarını aldı ve annesiyle birlikte evden ayrıldılar.

İstasyona gittiklerinde çok kalabalıktı herkez ailesiyle vedalaşıyordu.Selana babasının işi olduğu için onunda geceden vedalaşmıştı.Tren çoktan gelmişti Selena ise hala biletinin bile almamıştı.Annesine dönerek ''sen burada bekle anne ben biletimi alıp geliyorum.''dedi.Biletini almaya giderken ağlamaya başladı bunu yapmak istemiyordu ama kendini tutamamıştı ailesinden 2. kez ayrılıyordu.Bunu geçende ilk gidişindede yapmıştı.Ağlamıcam ağlamıcam demişti ama yinede kendini tutamamıştı.Bir köşeye geçip göz yaşlarını sildi zaten bilet alınacak yerede yaklaşmıştı.Biletinin aldıktan sonra annesinin yanına geri döndü ve ona ''artık ayrılma zamanı geldi sanırım''dedi.Bunu derken yine göz yaşlarına hakim olamamıştı.Annesine sıkıca sarıldıktan sonra trene bindi.Camdan annesinin seyrederken annesi hem ağlıyor hemde ona el sallıyordu.Selena ise sadece ağlıyordu.
Millé G. Stone
Okul Müdüresi
Okul Müdüresi
Millé G. Stone

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 10:06 pm

Alındın... Sihir tarihi profesörüsün Selena Gomez.

Severus Snape başka ders için başvurmalısın. Seçtiğin dersler dolu...
Severus Snape

Severus Snape

Lakap : Melez Prens
<font color=#80c0ff>Savaş Tarafım</font&g : Ölüm Yiyen
<font color=#80c0ff>Yaşım(Rp\'de)</font&g : 30
<font color=#80c0ff>Kan Saflığı</font> : Melez
<font color=#80c0ff>Asam</font> : Ö:10 ¼
Esneklik:Eğimli
Ağaç:Maun

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 8:09 am

zihinbend var mı?
Claire Elisa Black
Claire Elisa Black

MesajKonu: Geri: Profesör Alımları !   Profesör Alımları ! Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 9:36 am

Var...

Profesör Alımları !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-